Täällä taas aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Kylmä tuuli vain tuntuu melkein sietämättömältä. Eilen olin taas suuressa kaupungissa, Harbinin ydinkeskustassa. Sitä ei voi edes sanoin kuvata miten iso voi olla miljoonakupungin keskusta. Sieltä jos ei jotain löydä, ei myös sitä tarvi. Kävimme Baptiksen kanssa testaamassa paikallisen Mäkkärin, meidät ohjattiin jonon ohi heti pöytään ja tilaus otettiin siinä. Ei meillä suomessa näin hyvää palvelua saa:)

Huone tuntuu jo ihan kotoisalta, olen jo tänäkin aamuna hinkannut lattiaa uusilla vaaleanpunaisilla kumihanskoilla ja siivousräteillä.

..Jos jotkus ovat nähneet Intian reissukuviani, niin tämä koulunalue näyttää lähestulkoon samalta. Ydinkeskusta taas on täynnä upeita uusia rakennksia ym.

...Löysin taas tänään ihan tästä koulu läheltä mielettömän shoppailuparatiisin, maanalaisia kujia varmaan monia satoja metrejä, sekä sitten kaksi uutta monikerroksista ostoskeskusta! Tiedän missä päivänäni vietän!!!:)

Kävin tänään taas paikallisessa supermarketissa, huomasin että on oltava tarkkana päiväyksistä. Ranskalainen vaihtari osti taas juustoa..... samaa juustoa jota toissapäivänäkin. Tänään hän vahingossa huomasi päiväyksen, marraskuussa 2011 mennyt vanhaksi. Itselle etsin karkkia, jouduin useampaa laatua katsomaan, ennenkuin löyin patukan jossa oli päiväykset kohdallaan. Seurasin sivusta paikallisia ja hekin ensimmäiseksi katsovat päiväyksen, joten siinä ei ole kai mitään outoa että kaupoissa on vanhoja tuotteita. Tästä lähin on oltava tarkkana!