Voitteko uskoa, perjantaina vietimme iltaa suomalaistytön Paulan kanssa. Istuimme vaihtareiden suosiman baarin tiskillä ja katselimme ympärillemme. Pöydän toisessa päässä istui pitkään tukkaan, partaan ja erikoisempiin vaatteisiin pukeutunut mies. ajateltiin että joko se on suomalainen, mutta varmaankin kuitenkin ruottalainen... ajateltiin että mennäämpä kysymään oikein suomennkielellä että onko samaa sorttia kuin me. Perkele, niinhän siinä kävi että kolmas suomalainen oli eksynyt Harbiniin:) Hän oli tullut tapaamaan kaksi vuotta sitten netin kautta tapaamaansa tyttöä tänne:) Lauantaina suuntaisimme porukalla Sun Islandille piknikille, kyllä oli mukava päivä! Kiitos kaverit!


Sunnuntaipäivän vietin, miten muutenkaan kuin shoppaillen. Olikin jo yksi viikonloppu kokonaan välissä etten käynyt ollenkaan kaupoilla... ja kyllähän sen sitten tietääkin miten taas kävi. Olen päättänyt etten voi enään yksin mennä erääseen valtavaan tavarataivaaseen, koska viimeksikin ostin taas 8 hiuspantaa.... voi taivas ette usko miten siellä on tavaraa ja kaikki niin edullista että 20 eurolla shoppailee lähes koko päivän:)

Tänään kävin laittamassa vielä lisää pidennystä koska aijempi oli jäänyt vähän vaajaaksi. Laitatin tukkani tällä kertaa liikkeessä joka myy irtotukkaa. Aluksi lisäkkeisiin pistettiin permanentti, poika ilmeisesti pesi permanenttiaineet pois hiuksista kadulla koska liikkeessä ei 
tainut olla vesipistettä... mielenkiintoista, toivottavasti ei nyt ainakaan missään ropakossa niitä huuhdellut:)

Nojoo... jos ihminen voi seota hiuksista, niin se katu jossa taas olin, on sellainen paikka jossa taju lähtee aivan varmasti. Siellä on monen monta pientä liikettä jotka myyvät tukkaa. Luin internetistä että monet hiukset tulevat tosiaan vankilasta, ja joidenkin liikeiden lattioilla oli juuri sen näköistä tukkaa kipattuna säkistä lattialle jotka on viimeviikolla leikattu jonkun päästä. Siitä ne sitten niitä selvivät ja toivottavasti jotenkin käsittelevät.
Liikkeessä oli samaan aikaan useita asiakkaita, oli mukava kuunnella silmät pyöreinä kun he arvuuttelivat mistä olen. Viimenään kun sanoivat että olen venäläinen, siinä vaiheessa katsoin heitä ylevästi ja sanoin; Ei, en ole venäläinen, olen suomalainen. Sen jälkeen he eivät enään puhuneet mitään kun tajusivat että toihan voi vaikka jotakin ymmärtää:)

Muistatte varmaan kun kerroin siitä metrin tukasta. Voi hitto kun tänään taas hippelöin sellaista, se on niin paksua ja nättiä tukkaa, melkein polviihin asti yltäisi kun sitä mittailin päähäni. Aluksi ajattelin vitsinä että oispa joo hieno, mutta nyt se polttelee kokoajan mielessä, Ehkä sellainen paksu nippu pitkiä karvoja on vielä käytävä hakeamassa pahan päivän varalle ja laittaa vaikka myöhemmin päähän... :)

Tänään sain aamuisella kiinan puhe -tunnilla hyvän mielen, opettaja kehui kahdesti kuinka kauniista kirjoitan kiinaa. Totta hitossa se on kaunista kun katson tarkasti joka ikisen viivan ja pisteen, mutta yleensä teenkin vielä ensimmäistä tehtävää kun toiset ovat jo tehneet kaiken:) Kaikista parasta tässä kuitenkin on se, että patongin pyörittäjän kylästä kotoisin oleva luokkatoverini tuli niin karsean mustasukkaiseksi että opettajan täytyi lopuksi kehua myös hänen kirjoitustaan!!!! X) HAHHAHHAHHAHHA! X)