Viikonloppu vierähti taas vauhdilla, niinkuin aina:)
Lauantai- ja sunnuntai-illan vietimme night marketteja koluten. Ilta kuuden jälkeen ihmiset kerääntyvät kaduille myymään vaatteita, kenkiä, koruja, kaikkea mahdollista laidasta laitaan. Kaikki on todella edullista ja mikä voikaan olla mukavempaa kuin shoppailla iltamyöhälle!!!:)
Kävimme myös syömässä Harbinin kalleimman aterian Pizza Hutissa. Täällä se on olevinaan niin hieno ravintola, että yleensä joutuu jopa jonottamaan sisään..



Eilen meillä oli kiinalais opiskelijoiden järjestämä dumblingsien valmistus talkoot:) Oli kyllä mukavaa. Aluksi teimme pienellä piirakka pulikalla lettuja, joissa oli hyvin tarkkaa miten niitä kaulitaan. Keskusta piti jäädä paksuksi ja reunat ohuiksi, seuraavaksi laitettiin täyte jossa myös oltava tarkkana miten nyytti puristettiin kiinni.. No olihan siellä kaikennäköisiä nyyttejä..:)
Sen jälkeen niitä keitettiin noin viisi minuuttia vedessä jonka jälkeen ne olivat valmiita herkutteluun!=)






Mmmmm.....:) Niitä sitten uitetaan valkosipulilla  ja chilillä maustetussa viinietikassa.






Koko porukka:)

Koulun kanttiini:



Katsokaa tarkkaan kuvaa, näettekö kaikki nuo oranssitkin tuolirykelmät tuolla kaukana... juu, tämä on yksi meidän ruokapaikoista. Näitä on samanlaisia kolme päällekkäin joista yksi on varattuna opettajille. Lisäksi samassa rakennuksessa toimii korealaisravintola, muslimeille suunnattu ravintola, normi ravintola sekä dumblings ravintola.... onhan  täällä 28 000 oppilasta..