Harbinin kentällä minua oltiin vastassa. Ajoimme puolisen tuntia kentältä tänne asuntolalle, kyllä oli vaikka minkälaiasta röttelökylää ja hienoja uusia taloja matkan varrella.

Huone oli kun hävityksen kauhistus kun saavuin tänne. Vessassa ei kuulemma saisi vessapapereita sinne tunkea, ja kuka neropatti oli jo syksylukukaudella tunkenut paperia ja tukossahan se oli, onneksi yleismies jantunen kävi hoitamassa sen, ja pesikin vielä. KUVOTTAVAA, ei muka paperia pönttöö, minä ainakaan ala niitä missään roskakorissa säilömään, ostin silkkipaperin hienoa paperia kaupasta niin se menee kyllä alas kunhan paperi (max 2) kerrallaan vetää. testattu! Joo, ja kellekään ei ole muutenkaan tullut mieleen että voisi siivota huoneet ennen uusia asukkaita. Ensimmäisen illan sai hyvin kulumaan kun hinkkasi kaikki pinnat, lattiat ja seinät vessapaperin ja käsisaippuan avulla, kun ei kaupassa kuulemma ole lattianpesusaippuaakaan kun yleensä pelkkä vesi riittää. Hitto mitä saissea oli joka paikassa, mutta nyt on jotakuinkin siistiä.

Sängystä haluan vielä sen verran sanoa että se on ihan ÄLYTTÖMÄN kova, en valehtele, jos kerron että siinä on lähstelkoon vaneri päällimmäisenä. sain asuntolasta kuitenkin semmoisen paksun peiton sijauspatjaksi (?), jolla siihen pitäisi saada lisää mukavuutta. Kohta olisi suihkun aika, siel on niin kuvottavia reikiä lattiassa että toivon ettei torakat elä tämmösellä kylmällä, muuten niitä puskee sieltä kaiken aikaa, HYI! Yritin kysyä parempaa huonetta, kun yhdellä ranskalaisella pojalla on oma parvekekin eikä mitään punaisia roiskeita pitkin seiniä, mutta ei kuulemma ollut vapaana. Ajattelivat kuitenkin etten pahoita mieltäni,niin antoivat minulle vedenkeittimen?? On siitä hyötyä ollut, keittelin vettä jolla sain kaikki paskat pois nurkista. Nyt täällä on jo ihan kotoista kun on saanut kaikki tavarat leviteltyä pitkin pöytiä… saas nähä mitä tästä tulee..