Olen ehkä liikkaa purkanut huonoja ja ärsyttäviä asioita tänne, mutta oikeasti viihdyn täällä tosi hyvin! Täällä on mukava porukka ja saan paljon uusia kavereita joka viikko! Huone on erittäin viihtyisä ja kodikas. Kävin ostamassa kuvia seinille, hanasta tulee lämmintä vettä ja huoneessa ei palele. Ruoka on täällä hyvää, ja peruseläminen erittäin edullista. Täällä on oikein rentouttavan rauhallista ja leppoisaa elämää. Mikä voikaan olla parempaa kuin shoppailu lähes joka päivä, parikertaa päivässä ravintolassa, herkuttelu, voiko ihanampaa päivää enää olla..=)

(Ensimmäiset kahvit:)

Eilen olin ensimmäisen kerran viihteellä täällä ollessani. Kyllä oli mukavaa päästä tuulettumaan kiinan opiskelun tuottaman stressin jälkeen. Meitä oli 7 hengen porukka, minä, ranskis ja loput kiinalaisia. Menimme venäläis baariin, yhteen niistä harvoista tunnetuimmista joita täällä on. Baarissa oli suurin osa valkonaamoja;venäläisiä, me ja jonkin verran paikallisia. Me vuokrattiin  puolet "kabinetista" (venäläisopiskelijat vuokrasivat toisen puolen), Siellä me istuimme isossa punaisessa samettisohvassa. Baarin ja meidän välillä oli isot lasiseinät, joiden ulkopuolella lähes kokoajan seisoi oransseissa liiveissä oleva järjestysmies. Kyllä sitä väkisin ajatteli että paikalliset varmaan kiroaa kun taas noi rikkaat ääshoulit tulee tänne kukkoilemaan. Toiset olivat baarin puolella tungoksessa, meille kannettiin juomia (kaljat, pullo viskiä+ lantringit), naposteltavaa;poppareita, sipsejä ja hedelmiä. Kaikki kuului samaan hintaan. Tuntui aika hienolta!  Ainut miinus, kaikki polttivat eikä mitään ilmastointia, voitte vain kuvitella sitä käryä, hyi!

Olin kuullut aijemmin että länkkäreiden suosimissa baareissa on ihan posliini pöntöt, ja siihen luotin..... arvatkaa kun menin vessaan, hyvä ettei taju lähteny kun kattelin että reijäthän siinä vain killittääkin! ...Kyllä täytyi vetää syvään henkeä taas kerran. Ainut asia jota todella inhoa täällä, on nuo REIKÄVESSAT ja olen hyvin pystynyt niitä välttämäänkin.
Toisaalta se oli erittäin hyvä juttu, koska jokaisen lasillisen aika ajatteli vain sitä että kohta on taas vessaan mentävä..Eikä viitsinyt ihan ympäripäissään olla, koska miten kyykky vessassa voisi selvitä kunnialla jos olisi ihan umpihumalassa. Tähän voisin sanoa kaikki kirosanat joita olen vuosien saatossa oppinut.

Selvittiin kuitenkin kaikki kunnialla takaisin kämpille. Sitä ennen tietysti oli pientä säätöä kaupungilla. Yksi porukkamme pojista unohti taksiin puhelimensa kun vaihdoimme baaria. Hän soitti kaverinsa puhelimella omaansa ja taksikuski vastasi ja tietysti alkoi kiristämään rahaa. Poika kuitenkin lupasi maksaa(mukamas) jotta taksikuski tulisi takaisin.  4 aioihin aamuyöllä taksikuski saapui baarin lähelle. Yksi porukkamme pojista seisoi taksin edessä, toiset  keskustelivat kuskille, siinä oli semmoinen äänensävy pojilla että ajattelin kohta alkavan kunnon tapelun. Taksi lähti vauhdilla karkuun ja tottahitossa kaikkia otti päähän, ranskalainen oli jo valmis maksamaan pojan puhelimen taksikuskille mutta kiinalaiset eivät tahtoneet antaa tälle rahaa. Myöhemmin kuulin että taksikuski oli  hetken päästä kun me toiset olimme lähteneet toisella taksilla kämpille, ajanut takaisin ja antanut puhelimen ilmaiseksi. Oli kuulemma pelännyt jotta me oltaisiin hakattu se porukalla ja sen takia lähti karkuun:) Näin täällä....