Tänään aamuvarhain lähdimme porukalla valmistautumaan koulumme "olympialaisiin". Aluksi en tiennyt koko tapahtumasta paljon mitään, koska sairastamiseni takia minun ei tarvinnut ottaa osaa mihinkään, huh!
Kyllä oli hienoa, täytyy sanoa että tämä päivä oli yksi niistä parhaista! Joikaisella alalla on oma koulunsa täällä kampuksella ja meillä vaihto-opiskelijoillakin on omamme. Oli hienoa kantaa ylpeänä suomenlippua kun kävelimme porukalla kentän ympäri ja vilkuttelimme  ihmisille.
Kuvissa näette eri sektoreissa olevia ihmisiä, kaikilla oli oma tapansa tehdä kannustushuutoja. Toisilla oli viuhkoja ja toisilla värikkäitä helistimiä tai keppejä.


Oi maamme Suomi, synnyin maa....


Koulun arvovaltaisimmat opettajat toimivat juhlan päätuomareina.


Oikeanreunimmaisessa rakennuksessa meillä on kiinankielen tunnit.


Miksi hypätä narua yksin jos voi hypätä myös kavereiden kanssa. Tämä oli myös yksi laji.




Huomatkaa ihmismäärä.


Mitä hittoa, sataako täällä? ...ei, kiinassa käytetään sateenvarjoja myös päivänvarjona:) ..Itsekin himoitsin Pekingistä ihanaa puuvartista, pitsillä koristeltua päivänvarjoa... ajattelin kuitenkin että jos suomessa kylänraitilla kuljen päivänvarjon kanssa, ajattelevat että nyt se on seonnu lopullisesti... joten taidan tyytyä käyttämään sitä vain täällä....


Venäläispoika voitti ensimmäisen palkinnon juoksussa, hyvä me!=)