Niinhän siinä sitten kävi, vaikka yritin olla tarvitsematta kiinalaista lääketiedettä, niin tänään ei auttanut kuin marssia kiinalaisen ystäväni kanssa kampuksen sairaalaan. Aluksi vastaanottoon piti maksaa noin 0,20€ kirjautumis maksua. Seuraavaksi menimme yhden kerroksen ylemmäs jossa lääkäri kirjoitti reseptit.
Ei meillä suomessakaan  olisi lääkäreistä pulaa jos olisi tehty yhtä tehokkaaksi terveydenhoito kuin täällä kiinassa. Huoneessa oli hammashoitotuoli ja -välineet. eli jos hammasta olisi kolottanut, hän olisi varmasti samalla kurkannut suuhun. En kuitenkaan ikinä menisi kyseisen lääkärin luokse hammasvaivoissa, kun näin hänen omat harvat hampaat. Jos ei osaa omista hampaista pitää huolta,miten sitten toisten.. Huoneessa oli myös ihmisiä, jotka hihittelivät kun yritin näyttää että kurkku on kipeä. Aluksi näytin käsilläni hieman alempaanta, hyvä ettei jo passittanut keuho kuvaan. Onneksi tein korjaavan liikkeen. Huomena pitäisi mennä yksin 8.00 aamulla verikokeisiin, ei hitto, mitä siitä tulee...  Enhän kyllä ehkä tarvi mitään verikoetta jos vain nokka vuotaa ja kurkku kipeä..
Sain valtavan kasan kiinalaisia läkkeitä. 6 päivän kuuri, jonka jälkeen pitäisi olo olla parempi. Kiinalainen tyttö vakuutteli huonolla englannilla etteivät lääkkeet vahingoita kehoani.. Varmistin kuitenkin vielä asuntolan vietnamilaistytöltä että ne ovat turvallisia ennenkuin otin ensimmäisen erän... 6 pulloa päivässä ja neljä pilleriä.