Se olisi nyt sitten suvivirttä vaille koulu tältä erää ohi! Kyllä on hyvä fiilis kun tietää yrittäneensä parhaansa ja selvisin haastavista tilanteista täällä Kiinan maaperällä:)







Meillä on ollut viisi koetta tämän kahden päivän aikana ja nyt on aika hetki huilata ja sitten suunnata vaikka night marketeille!
Venäläiset ja osa korealaisista lähtevät jo sunnuntaina kotiin, ja ensimmäisten lähtöitkujen aika alkaa olla lähellä. Olen saanut monta hyvää kaveria täältä, ja totta hitossa tuntuu kurjalta kun tietää  että tuskin näkee enään koskaan heistä ketään.
...Vaikka mistä sitä koskaan tietää vaikka jonakin päivänä hyppäisi koneeseen ja lähtisi käymään kahvilla Koreassa tai Venäjällä, tai teelle tänne Kiinaan:)

Huomenna meillä kaikilla on vapaa päivä koska vietämme täällä Dragon Boat Festivaalia. En tiedä paljonkaan tapahtumasta, mutta ilmeisesti täällä on isot soutukilpailut ja makkaran sijaan syödään isoon lehteen käärittyä riisiä. Kerron teille enemmän lauantain jälkeen koska silloin on se päätapahtuma.

Loppuaikani vietän nauttien joka hetkestä jonka saan vielä olla täällä Kiinassa. Shoppailen, syön hyvin, ihanaa!!

NAUTTIKAA KAIKKI TULEVASTA JUHANNUKSESTA!! ps. Vetäkää makkaraa minunkin puolesta!:)