Taas aamulla ensimmäiset tunnit meille piti ihan mukava kiinalaisnainen, nuorehko, 30 vuotias yhden pojan äiti. Hän on varmasti erittäin pätevä opettaja, mutta ei tämmöisille ulkomaalaistolloille jotka eivät meinaa tajuta mitään.

Opettaja hihittelee isot ikenet vilkkuen luokan edessä ja kyselee ymmärretäänkö me (englanniksi), jos joku erehtyy kysymään jotakin tarkennusta, ei siihen yleensä koskaan saada vastausta koska hän puhuu niin vähän englantia.

Tänään alkoi korvien välissä kiehua kun oli kellonaikojen opettelun vuoro. Hemmetti kun ei meinaa vielä numeroitakaan muistaa ja sitten tulee joka päivä haastavampaa. Tälläisellä vanhemmalla leidillä menee yleensä se viikko asian sulatteluun jonka jälkeen alkaa sujumaan, Korealaiset opiskelijat käyvät joka ilta kiinalaista akademiaa, joten heille se on helppoa kuin heinän teko. He opiskelevat 10-12 tuntia joka päivä kiinan kieltä.

Toinen vastoinkäyminen oli ensimmäinen ruokailu koulun pääruokalassa. Monta erilaista ateriapistettä josta sai käydä ostamassa mauttomat kylmät ja pahalta maistuvat sapuskat. Kyllä ärsytti kun nälkä olisi ollu ja semmosta saissea joutu mutustamaan.
Onneksi sentään äsken sain kunnon ruokaa lähiravintolasta. Täällä on niin paljon pieniä ravintoloita että joka päivä saisi varmsti käydä eri ravintolassa ja koko 4:lle kuukaudelle riittäisi eri paikka. Sain 2€:lla kokonaisen kanan lautasella. Siinä sulassa sovussa pää ja jalat kynsien kanssa jököttivät. Kyllä oli makoista! (ei ollut hyvää kun oli ihan ummettuneen makuista kastiketta siinä seassa).
Tilasin kuitenkin myös maan mainiota riisinuudelia, ituja, kurkkua ja chiliä.
Riisinuudelit on kuin spagettia, näyttää ihan räältä tai liivatelehti madoilta. semmoista limaista läpinäkyvää spagettia, mutta voin sanoa että hyvää on, päivittäin melkein sitä syön!:)
Parasta paikallista sapuskaa jota täältä saa riisin lisukkeena.