Harbinissa on mukavan aurinkoinen päivä, muutama aste pakkasta ja karsean kylmä viima.

Yöllä nukutti yllättävän hyvin, koska oli kertynyt hieman univelkaa edellisiltä öiltä. Sänkykin oli ihan kohtalainen, vaikkakin kovuus hieman haittasi nukumista. Kolmessa asennossa siinä pystyy nukkumaan, nenä kohti kattoa, vasemmalla kylellä tai oikealla. Miinusta sängylle tulee siitä, että väkisinkin herää yöllä siihen kun on joku paikka jumissa ja aika vaihtaa asentoa.

huone tuntuu ihan kotoisalta. Kävimme eilen illalla yhden ranskiksen kanssa sekä kiinalaisen tutorin kanssa syömässä ja paikallisessa kaupassa ostamassa perustarvikkeita. Ranskalainen poika saapui maanantaina ja suositteli jotakin mötikkää suihkuun jotta tulisi lämmintä vettä. se kuitenkin unohtui ostaa ja jouduin tyytymään kylmään vetään, tänään haen sen!

Sain myös selville, että viralliset tunnit alkavat maanantaina. 4 tuntia joka aamu kiinan perusteita, kuuntelua ja kirjoitusta. Ensi viikolla selviää mitä muita kursseja pystyn suorittamaan.

Kävimme pienellä kävelyllä lähiseudulla sekä suuressa supermarketissa. Lihatiskit olivat ihan älyttömiä, oli vaikka mitä. Kanan jalkoja, paksuja toukkia, kalaakin sai suoraan akrvaariosta tuoreena. Löysin sieltä myös hyvän vaikoiman siivoustarvikkeita:)

Olimme menossa Baptiksen kanssa koulun ruokalaan, sitä ei voi uskoa miten paljon yhteen saliin saa mahtumaan ihmisiä yhtä aikaa, ihan älyttömästi. Jouduimme tyytymään korealaisravintolan tarjontaan mikä oli erittäin maukasta.