Eilen sain viimeisen lääkepulloni tipalla, kyllä helpotti kun ei tarvitse enää mennä kahdesti päivässä sairaalaan. Sain kaksi erilaista lääkekuuria, toinen on 8 päivää ja toi  16 päivää. Jos kysytte mitä ne ovat, en tiedä, mutta jos kysytte minkä värisiä ne on, tiedän. .se on vain luotettava ettei ne syötä mitään jauhettua sikiötä (iltalehden uutiset)

Tänään meillä on ollut rankka päivä, kaksi kiinankielen koetta sekä kansainvälisen kurssin koe. Ensimmäinen koe oli kirjoittamisesta. Luulin pahemmaksi kuin mitä oikeastaan edes oli. Ainut vain että opettaja kun kertasi taululle yleisimpiä virheitä, sinne oli laitettu sellaisia kompa kysymyksiä että korealaisetkin tekivät samoja virheitä.

Puheen tuottamisen koe olikin sitten haastavampi, piti kirjoittaa ja puhua dialogeja paperilla annettujen sanojen avulla, tiedän etten onnistunut niissä kovinkaan hyvin, koska kaikki tärkeät sanat olivat juuri sillä hetkellä hukassa.. hmm..

Ette usko miten keittää noi naapurimaan opiskelijat, ne on aina JOKA IKISESSA testissä luntannut, tänään opettaja koitti hieman erotella heitä toisistaan mutta eihän siitä mitään tullut. Kokoajan he lunttasivat toisilta häpeilemättä kun opettaja oli luokan ulkopuolella, että minkälaista toimintaa! Ärsyttävää kun tiedän että olemme lähestulkoon samalla tasolla, toiset eivät tee ikinä kotiläksyjä tai muutenkaan ole yhtään kiinnostuneita tästä koulunkäynnistä, pojatkin lintsanneet jo 2 viikkoa! Se on erittäin väärin jos he sitten lunttaamisen avulla selviytyvät paremmin arvosanoin kuin toiset jotka ihan  tosissaan yrittävät. Vaikka kyllä varmasti opettajat pistävät merkille...

Jos itse en osaa jotakin, jätän sen reilusti tekemättä, ja sitä toivoisin että naapurimaan nuijatkin tekisivät, palauttaisi tyhjän paperin, mutta ei, sitä luntataan aivan kaikki. Hermo meni siihen älyttömään toimintaan useasti tunnilla, joku kun onnistuu katsomaan toiselta vastauksen, he kertovat toisille vastauksen omalla kielellä. Se kielikin kuulostaa jo niin kuvottavalta mun korvissa etten enään ikinä opiskele sitä! Kuin oksentaisi sanoja sanojen perään alumiini tarjottimelle, hyi!
Opettaja joutuu monta kertaa sanomaan että turvat tukkoon mutta ei tehoa! Sanoin jo tytölle että jos vielä kerrankin katot jonkun paperia, se on viimeinen kerta kun menemme yhdessä kaupoille...

Kansainvälisillä tunneilla yhdeltä venäläispojalta opettaja kysyi mitä on markkinointi, hän huonolla englannilla sanoo, i dont know, sekin tuli niin kangerrellen niin että olisi iltalukemisena harjoiteltava edes sen lausumista.
En ymmärrä toisten maalaisten  logiikkaa, tottakai toisia kiinnostaa vähemmän kun toisia ja pyritään menemään siitä mistä aita on matalin, mutta että edes sellaisia päästetään kansainväliseen vaihtoon jotka raukkaparat eivät osaa kuin kymmenen englanninkielen sanaa... Voi voi....