Vielä täällä kylmissään värjötellään lämpimän Harbinin auringon alla. En tiedä onko olo parempi vai huonompi, samanlaiselta tuntuu kuin alkuviikostakin, palelee ja yskittää. Eilen illalla iski niin tajuton päänsärky joka jatkui vielä pitkälle tähän päivää. Ei uskalla purkkitolkulla buranaakaan syödä kun ei tiedä mitä ne tonne suoneen laittaa, on vielä tajukankaalla....

Sain kuitenkin tänään itseni liikkeelle (en ollutkaan kuin 3 päivää suunnitellut) ja kävin lähimmässä suuressa ruokakaupassa ostamassa kunnon syötävää, olen tämän viikon elänyt pelkällä nuudelilla ja hedelmillä, sitä kun on niin uupunut ollut ettei mihinkään jaksanut kävellä.  Tänään ostinkin kaikkea hyvää mitä mieleeni tuli, kipeenähän saa herkutella;)

Eilen samaan sairaalahuoneeseen tuotiin kiinalaistyttö. On mukavaa nähdä minkälaista lähimmäisen rakkautta kiinalaisilla on. Eilen tytön koulukaveri oli ilmeisesti koko illan siellä seurana ja tänään kun itse menin 8, hetki minun jälkeeni tyttö tuli taas pitämään seuraa ja tuomaan sapuskaa. Omat ystäväni olivat yhdessä ensimmäisenä päivänä. Näyttivät niin uupuneillta jo ensimmäisen puolen tunnin jälkeen että sanoin kohteliaasti selviäväni jos he tahtovat lähteä, ei tarvinnut kahta kertaa kysyä. En tietysti voi moittia, käyhän venäläistyttö lähes joka ilta ovellani kysymässä vointia ja aina muistaa sanoa että ei kauaa kun pääsemme baariin ja shoppailemaan... ensimmäisenä ne eivät tässä tilassa tule mieleen.. Mutta  mukava kun käy..

Toissapäivänä sain mukavan yllätyksen, kolme kiinankielen opettajaani ilmaantuivat oveni taakse valtavan hedelmäkorin kanssa, en kyllä voisi parempia opettajia toivoa, pitävät hyvää huolta!
Eilen sain myös vieraakseni yhden mukavan tytön jonka tapasin alkuajastani täällä. Hän on kuitenkin urakoinut päättötyötään niin emme ole olleet yhteyksissä pitkään aikaan. Eilen hän kuitenkin poikkesi ja kertoi valinneensa Helsingin Yliopiston johon tulee syksyllä kahdeksi vuodeksi opiskelemaan,mukavaa!

Kohta taas sairaalaan saamaan lääkettä suoneen->
(eilen hoitaja pisti ihon alle eikä aluksi huomannut kun keskusteli samalla toisen hoitajan kanssa, koko kämmenselkä alkoi turvota ja koski ihan hemmetisti! onneksi turvotus laski kuitenkin samanillan aikana.)