Terveisiä täältä helteisen auringon alta! Melkein jo viikon kestänyt noin +30 asteen lämpötiloja, Jes!

Viimeviikon kuljin vielä lähes villahousut jalassa mutta viikonloppuna uskalsin jo vähän vaihtaa kevyempää päälle. Säätiedotuksissa on luvattu joka päivälle yli +25, mutta tänäänkin iltasella alkoi älytön hiekkamyrsy, sitä ei voi sanoin kuvailla miten pahaa tekee kadulla kävellessä kun hönkii sitä hiekkaa kiduksiinsa ja laseista ei ole mitään hyötyä kun sitä on silmätkin täynnä.

Kirjoittelen aina tänne mikä on huonosti ja mikä ottaa päähän, en muista useinkaan mainita niitä hyviä juttuja, joita kuitenkin on enemmän kuin niitä huonoja. Sunnuntaina jo taksin ikkunasta katselin  haikeana maisemia ja ajattelin että 6 viikon päästä tämä kaikki on taas ohi, on monta asiaa joita tulen kaipaamaan.

Mikä voikaan olla parempi tapa viettää viikonloppua kuin shoppailla hyvien ystävien kanssa! Lauantaina kävimme tässä koulun lähellä olevassa kukkapuutarhassa, voitte arvata että ihmisiä oli taas puisto täynnä, ensimmäinen avoin päivä ja ilmainen sisäänpääsy..




Taustalla näkyvä punainen sydän patsas on hääparien suosiossa, kun he kiipeävät sinne keskelle ja heitä kuvataan, se symboloi ikuista rakkautta.


Hääpareja oli paljon puistossa kuvauttamassa itseään.. en kyllä tiedä tahtoisinko itse omia hääkuvia noin karunnäköisessä paikasta...


Mielenkiintoisen näköistä joen ylitystä, heikommat saivat viilennystä vedessä:)

Iltapäivästä pääsin taas harjoittelemaan suomen kieltä suomalaistytön Paulan kanssa.  Joimme Kulta Katriina kahvia ja söimme turkinpippureita,nam!
Kävimme myös hakemassa tuoreita liljoja, gerberoita ja ruusuja ikkunoillemme. Taidan loppuaikani nauttia joka päivä ihanista kukista ikkunallani.


Sunnuntaina kävimme tyttöjen kanssa shoppailemassa, kyllä oli mukavaa ja löysin taas älyttömästi tavaraa... tälläviikolla lähtee ensimmäinen paketti kohti suomea....:)

Ainoa asia joita tosissani inhoan täällä on noi bussit. Aina täynnä ihmisiä , harvoin pääsee istumaan ja ihmiset kylkikylessä. Busseissa ainoa ilmastointi on kuskin yläpuolella oleva tuuletin. Päätin etten enään kulje bussilla (toivottavasti). Keskustaan bussi maksaa 0,12€, matka kestää noin puoli tuntia, seisomapaikalla, ihmisiä tupaten täynnä, mutta halpaa on. Taksilla pääsee 20 minuutissa, on penkki jossa istua ja ilmastointi pelaa kahden avonaisen ikkunan välillä. Hintakaan ei ole paha, 2,50€, joten taidan olla kroisos tämän loppuajan ja ajelen vain taksilla:) .. Perjantainakin olin päättänyt meneväni taksilla kaupungille, mutta yksi kiinalaistyttö tahtoi lähteä mukaan ja enhän minä voinut sanoa taksilla ajelevani (luulevat vielä että joku rikas rötkö) ja taas sullouduin bussiin....

Kyllä on nyt elämä luksusta, eilen sain facebookin ja youtuben toimimaan koneessani, jes!!! Minä+kiinan tyttö=FOX:)
Ihanaa kuunnella kotimaista musiikkia, eikä sekään haittaa että kappaleesta voi kuunnella 10 sekunttia kerrallaan kunnes se taas lataantuu toiset 10s. Kivaa!!!!:)

Äsken tulin tukkakaupoilta, olen jo pitkään harkinnut ostavani aitoa pidennys tukkaa, jonkun köyhän mongolitytön karvoja varmaankin.. Mutta juu, olin tänään kaksi tuntia hipelöimässä niitä tukkakarvoja varmaankin kymmenessä eri kaupassa ja yrittäen vaikuttaa ammattitaitoiselta ja jotakin mukamas tietäväni niistä. Ajattelin että ostan kassillisen karvoja ja menen kampaajalle ja sanon että värjää samansävyiseksi, mutta nyt päädyin siihen että aluksi väri ja sitten karvat!

Ette voi kuvitella minkälainen nuukapiru minusta on tullut, mitä sitten kun tulen suomeen, hemmetti kun kaikki tuntuu kalliilta. Täällä saa hyvänoloista tukkaa todella halvalla, mutta kun se euro on aina kerrottu kahdeksalla niin sitä ajattelee että voi ku on niiiiiiin kallista vaikkei oikeasti maksa edes viidesosaa suomen hinnoista.... Ajatelkaa, jos haluaa tukan joka yltää polviin asti (varmaan 1.20m) senkin saa muutamalla kympillä. Ei varmaankaan kyllä kovinkaan käytännöllinen mutta mistä sitä tietää vaikka semmoisen vielä pistän, kun halvalla saa!=)


Kyllä täällä on niin paljon asioita joita tulen suomessa kaipaamaan, mutta nyt yritän vielä kun on mahdollista nauttia joka hetkestä ja saada mukavat muistot täältä mukaani joita voin sitten haikeina hetkinä muistella siellä harvaan asutussa kotimaassa:)
Ehdottomasti elämäni parhaimpia aikoja täällä, enkä vaihtaisi päivääkään pois! (Korkeintaan sairaala päivät)