Eilen unelmani toteutui, sain takapuoleen asti yltävän kiharan tukan!:)
Eilen vietin 9,5 tuntia kampaamossa. Voitte uskoa miten väsyttävää aamupalan voimalla on yrittää selvitä koko pitkä päivä erilaisissa käsittelyissä.

Heikommat istukaa, tämä voi tuntua kuvottavalta tai miltä vain, mutta tukka joka päässäni nyt on, ei ole mitään tukkatehtaan tuotantolinjalta tullutta käsiteltyä tukkaa vaan se on ihan Harbinilaistytön päästä otettua, rahanpuutteen vuoksi varmaankin tukastaan luopunut. Tottahantoki sitä aluksi ajatteli että mitäköhän siinä on kun toisen päästä leikattua, mutta tottakai se on liikkeessä jotenkin käsitelty, edes pesty=)
Pidennystukkaan laitettaessa permanenttia ainakin kaikki kuolee jos jotakin ollut:) No joo, olen kyllä maailman onnellisin tukan omistaja, ja jos tyttö tietäisi miten onnelliseksi minut teki olisi varmasti iloinen. Ennemmin jonkun paikallisen tytön, kun että olisi vankilasta tullutta, niinkuin taitaa yleisimmät hiukset täällä olla. Tukka on kyllä niin priimaa kun olla ja voi, en ole ennen parempaa pidennystukkaa nähnyt!

Ensimmäisenä minulle tehtiin pehmennyskäsittely, kyllä tuli ihanan tuntuinen tukka!
Permanentti tapahtui hieman erilailla kuin suomessa, aluksi päähän laitettiin jotakin ainetta jonka jälkeen isot rullat. Seuraavana istui ison laitteen alle jolla kuumennettiin jokainen rulla, poika istui vieressäni koko ajan hiustenkuivaaja valmiina viilentämään kun näytin mistä polttaa päänahkaa. Seuraavana laitettiin permanentti aine jonka annettiin vaikuttaa siihen asti kunnes rullat olivat jäähtyneet täysin.Sitten tapahtui värjäys  ja parhaimmillaan oli neljä ihmistä katselemassa ja kummastelemassa ohutta ja silkkistä tukkaani johon ei meinannut kiinan värit tarttua. Värjäyksen jälkeen tytöt sitoivat päähäni pidennykset.

Olen sairaalareissujeni yhteydessä motkottanut huonoista kavereista joita ei tuntunut paljonkaan kiinnostavan. Voitteko uskoa, kaksi ystävääni istuivat koko 9,5h vieressäni ja pitämässä seuraa minulle, vaikka koitin ehdottaa shoppailua tai jotakin muuta niin he uskollisesti istuivat kanssani!:)


permanentti kone




Hieman tahdoin tukkaa lyhennettävän.


Melkein valmis:)


Tänään vietimme päivän Amusement parkissa, jossa oli valtavan iso maailmanpyörä sekä muita härveleitä.
Kävimme myös katsomassa temppeleitä:)






Suurkaupungin maisemia:)